Berg & WandernMountain Hiking & RamblingAlpinismo & EscursioniBergen & WandelenBjerg & Vandreture
+43 4282 2051
Back to Top
Gavekort UFORPLIGTENDE Forespørgsel Book nu

Bjergbestigning og vandreture i Nassfeld-Pressegger See regionen

Oplev lykken på toppen - i Gaildalen omkring Hermagor

Sonnenaufgangs Wanderungen

For at opdage alle hjørner i vor region er en enkelt ferie langt fra nok. Over 1000 km vandrestier stilles til rådighed. Tematiske stier, geostier, langdistance vandrestier, bjergtoppe, rundture, eventyrlige klatrestier eller stier til vor nabo i syd, Italien. Du finder alt her!! 

Hvis du foretrækker at være sammen med andre, tilbyder Schluga-familien og deres team et varieret program, hvor vi sammen på guidede ture kan udforske de omkringliggende bjerge og nyde de vidunderlige panoramaer i alperne. 

Bjergbestigning, bjergture eller vandreture ... hver gæst finder den rigtige tur med os:

Wanderungen

>> Bjergture for begyndere

Finder normalt sted én gang om ugen, afhængig af sæsonen. På disse ture klatrer vi i bjerge i Gaildalen eller i de Karniske Alper. Men også bjergene i naboområdet, italienske Friuli eller de Juliske Alper (i Slovenien) er på programmet.

Eksempler: Kleiner Pal, Cima di Terra Rossa, Zottachkopf, ... 

[Translate to Dänisch:] Wanderungen mit Erich

>> Vandreture med Erich

finder sted én gang om ugen. Han fører vores gæster til bjerge i regionen omkring Gaildalen, Gitschdalen, Lesachdalen, Weissensee og Pressegger See – ture der er velegnet til familier med børn, ja selv for bedsteforældrene, medmindre lægen har frarådet det!

Eksempler: Gartnerkofel, Hochwipfel, Hochwarter Höhe, ...

Mittagskogel

>> Bjergtur for Feinschmekere

På denne tur kan de erfarne nå de højere toppe i Gaildalen og de Karniske Alper. Fra august klatres mod toppen i de gigantiske bjerge i de Juliske Alper (i Slovenien og Friuli Venezia Giulia i Italien). Her er erfaring og god kondition påkrævet. Også udstyr som f.eks. bjergbestigningssæt, beskyttelseshjelm etc. kan være nødvendigt. 

Eksempler: Spitzegelgrat, Reiskofel, Trogkofel, Jiof di Montasio, Prisojnik, Spik, ... 
Vi anbefaler:
dMedlemskab af Alpenverein eller en lignende organisation for at være dækket ind i tilfælde af en nødsituation og eventuelle omkostninger!