På cykel og mountainbike i regionen Nassfeld-Pressegger See

Nyd sydens sol på cykel

Nassfeld-Lesachtal-Weißensee regionen er særligt velegnet til dem, der - uden de store anstrengelser - ønsker at lære det nærliggende område og naturen nærmere at kende. 

I de flade dalområder (Gail- og Gitschdalen) er anlagt over 100 km, stort set asfalterede cykelstier, der fører gennem skove eller langs floder og små landsbyer. 

Vores to campingpladser ligger lige i midten af den såkaldte Gailtal-cykelsti R3 og er derfor det ideelle udgangspunkt til at udforske vores smukke omgivelser.

Gennem sæsonen arrangerer vi ugentlige familiecykelture, hvor vores små gæster, såvel som bedstemor og bedstefar, nemt kan følge med. Ture der går ned langs Gailfloden og dens hyggelige landsbyer med små hvil undervejs - f.eks. på fiskegården Zerza i Waidegg. 

Et eksempel på én af vore cykelture kunne være en dagstur for hele familien mod Villach, hvor vi tager tilbage med toget. Der er naturligvis tænkt på hvilesteder undervejs, hvor der samtidig er mulighed for at få lidt at spise. "Schütter Alm", een lille alpinhytte i dalen, er ideél. På dette idylliske sted i disse smukke omgivelser bydes på et rigt udbud af traditionelle delikatesser fra regionen (bacon, ost, brød etc.).

Vore cykelture er omkring 35 til 45 km lange (ca. 4 - 5 timer) og er derfor velegnet for alle, både store og små, unge og ældre. 

Normale bycykler kan lejes hos os på begge campingpladser. 

Nyd den smukke natur under sportslige aktiviteter 

Hvis du ønsker en aktiv ferie og samtidig vil lære landet og befolkningen nærmere at kende, så er vores guidede mountainbike-ture lige noget for dig. Få ny energi på de mange ruter og beløn dig selv med et stop på en af de mange bjerg-græssletter (Alme) i vores region. 

Uanset om du er nybegynder eller trænet, tilbyder vi en lang række guidede ture ugentligt, alt efter årstiden. 

Mountainbikes, selv avancerede, kan lejes lige ved siden af Schluga Camping Hermagor (ca. 200 m) hos Bike-Paradies. 

Her er et uddrag fra vore mountainbike ture: 

>> Mountainbiketur, for begyndere:

Her kan alle, der kun lidt eller måske aldrig har kørt på mountainbike, tage deres første "skridt". Målgruppen er begyndere og børn og unge, der ønsker at lære den grundlæggende teknik, den rigtige kørsel og brug af cyklen.

Distance: ca. 15-20 km; højdeforskel: ca. 300 højdemeter; varighed : ca. 2 timer;

Eksempler: Radniger Wasserfall, Siebenbrünn, Egg-Forst

>> Mountainbiketur, for trænede:

Her inviteres alle trænede mountainbikere til at deltage på en krævende mountainbiketur. Vi udforsker det omkringliggende område.

Distance: ca. 30-50 km; højdeforskel: ca. 500-700 højdemeter; varighed: ca. 2-3 timer;

Eksempler: Möselalm, Egger Alm, Poludnig, St. Steben

BLOG: Schluga Storys Radfahren

Weissensee in Kärnten

Im Schluga Camping Hermagor ist der Frühling angekommen. In diesem Beitrag möchten wir allen Aktivurlaubern eine spannende und interessante Biketour vorstellen! Die einzelnen Stationen lauten: Nassfeld – Lesachtal – Weissensee – Radnig Alm. Ein funktionstüchtiges Mountainbike (Hardtail reicht völlig aus), entsprechende Ausrüstung und ein wenig Kondition vorausgesetzt – und Ihr werdet jede Menge Spaß bei der Tour haben …

Læs mere