• [Translate to Dänisch:] Nockbergaussicht
  • [Translate to Dänisch:] Radfahren am Weissensee

UDFLUGTER OM SOMMEREN

Oplev naturen, seværdigheder, få udfordringer og uforglemmelige oplevelser 

Garnitzenklamm - 2 km

I Gaildalen har Garnitzenbach gennem årtusinder dannet en 4 kilometer lang kløft ind i klippen i de karniske alper - Garnitzenklamm-slugten. Det skyldes til dels en geologisk struktur i bjergene, som gav det udstrømmende vand mindre modstand end de omgivende klippeformationer. Garnitzenklamm er omkring 10.000 år gammel.

>> Til Garnitzenklamm 

Nassfeld - 8 km

Det er ikke kun om vinteren men også om sommeren, at Nassfeld er et besøg værd. Forskellige attraktioner – som f.eks. Pendolino, den længste sommerkælkebane i Kärnten, et besøg på ostemejeriet Tressdorfer Alm eller vandreturen langs Acqua Trail – der tilbydes masser af aktiviteter og underholdning for alle aldersklasser. 

>> Til Nassfeld 

Bjergklatring

Vi kan anbefale: 

>> Til bjergklatring

Villach - 45 km

En levende by med et pulserende liv og med flair for at udtrykke sig i det blå og grønne. Det er, hvad der kendetegner denne dynamiske og spændende by, Villach, i hjertet af Kärnten. Hvad finder vi i Villach? En ung og chik trendsætter med charme og historie. Her forener det lune klima sig med den kärnteneriske livsglæde. Villach er ideél til byture - til shopping, kultur, kulinariske lækkerier eller bare inspirerende spadsereture. Og Villach har fingeren på tidens puls . 

>> Til Villach 

Borgen Landskron - 50 km

Her har falkonererne Franz Schüttelkopf og Michael Holzfeind oprettet et internationalt anerkendt rovfugle zoo. Gennem årtier har de udviklet deres erfaringer med rovfuglene i alle detaljer. Og imponerende for alle besøgende er opvisningerne med disse store rovfugle i fri flyvning.

>> Til Borgen Landskron 

Venedig - 240 km

Venedig har altid inspireret rejsende og kunstnere. Turisterne kan besøge de historiske steder, tage på romantiske gondolture eller bade ved Lidoen. En af de smukkeste byer i verden ligger kun et stenkast væk, og fra det nordøstlige Italien strækker Venedig sig som en landskabelig perle ud i Adriaterhavet.

>> Til Venedig 

Nockberge - 70 km

I den friske bjergluft og i Alpernes stimulerende bjergklima bliver vandreture til en helt særlig oplevelse. Panoramaerne er betagende mange steder, og de blide bjergkæder i Nockberge sikrer et behageligt ophold, selv i den tyndere luft. Den unikke fauna og floraen i Biosphere Park Nockberge indeholdder et væld af overraskelser. 

>> Til Nockberge

Klagenfurt - 80 km

Klagenfurt er Østrigs sydligste hovedstad. Den har lidt over 100.000 indbyggere og er det historiske, økonomiske og kulturelle hjerte i delstaten Kärnten. Byens tiltrækning går imidlertid langt ud over landets grænser, og den har placeret sig som et vigtigt center i Alpen-Adria regionen.

>> Til Klagenfurt

Tarvisio Marked - 30 km

Tæt på grænsen til Østrig, i Tarvisio / Italien, ligger markedshallen midt i byen. Her falbydes tøj, tasker, bælter, lædervarer, souvenirer o.m.a. fra de mange boder. Glem nu ikke at prutte om prisen! Også pasta, bacon, vin og andre dagligvarer kan købes her.

>> Til Tarvisio 

Lesachtal - 70 km

Lesachdalen er en kommune i Kärnten. Den omfatter landsbyerne Liesing, Maria Luggau, Birnbaum og St. Lorenzen, som er den vestlige del af den kärntnerske Lesachdal mellem den tyrolske grænse og Kötschach-Mauthen. Uanset om du planlægger en aktiv ferie eller du vil forkæles kulinarisk eller måske bare ”koble fra” - i Lesachdalen er der noget for enhver smag.

>> Til Lesachtal 

Speckfestival i Hermagor - 2 km

Karakteristisk for det EU-beskyttede Gailtaler-bacon er dets røde farve og snehvide fedt. Gailtaler-bacon er let saltet, har lang holdbarhed, er røget og en smag, som er lidt krydret. Det er fast i kødet, mørt og nærmest smelter på tungen.

>> Til Speckfestival 

Pyramidenkogel - 70 km

Betagende er, med sine 100 m, et af verdens højeste udsigtstårne i træ. Nyd fra 920m højde en enestående panoramaudsigt over Kärnten og dens imponerende sølandskab (Wörthersee, 4-Seental Keutschach). På den øverste platform er der 360 graders udsigt over glitrende søer i det frodige landskab og i det fjerne, Karawankens bjergtoppe.

>>Til Pyramidenkogel 

Borgen Hochosterwitz - 90 km

Arsenalet, våbensamlingen og den interessante samling af malerier fra renæssancetiden fortæller historien om denne unikke befæstning. Ud over muligheden for at komme på besøg gennem de historisk interessante 14 slotsporte, kan man også komme til borgen med Fürst-Max-Bahn.

>> Til Borgen Hochosterwitz 

Großglockner - 70 km

De høje bjerge og Grossglockner: Hvad der engang var forbeholdt erfarne bjergbestigere, har været en oplevelse for folk i alle aldre siden opførelsen af Hochalpenstraße, og som har affødt entusiasme og fascination. Siden 1935 er meget ændret. Vejen er gjort bredere, mere sikker og mere komfortabel. 

>> Til Großglockner 

Weissensee - 25 km

Af den næsten 23 km lange søbred er der kun kørevej omkring 1/3 - resten er et paradis! Et sandt vandre-eldorado i de uberørte bjerge omkring den langstrakte sø med drikkevandskvalitet. 76 km² landskab og naturreservat.Om vinteren er hovedattraktionen i dette paradis den op til 60 cm tykke og med 6,5 km² den største, lukkede, naturlige isoverflade i Europa.

>> Til Weissensee

De Juliske Alper - 35 km

De Juliske Alper ligger syd for Villach / Kärnten / Østrig, kun adskilt af Karawanken-bjergene, og i dag er ca. to tredjedele slovensk territorium og en tredjedel italiensk. Kärnten havde også en del af de Juliske alper indtil første verdenskrig (Luschariberg, Montasch, Wischberg, Raibl, Predil, Mangart).

>> Til de Juliske Alper

Ostefestival - 35 km

En af de mest værdifulde kulinariske ambassadører i vor region er ostfestivalen, som hvert år bringer mange besøgende fra ind-og udland hertil. Denne kulinariske festival har således længe været en social begivenhed, og er derfor et værdifuldt reklamefremstød og en økonomisk impuls for vores unikke region.

>> Til Ostefestivalen

Polentafestival - 20 km

I mere end 20 år er Polenta festivalen blevet fejret i Nötsch og viser hvert år, hvad Polenta kan. Enten som tilbehør til kød og fisk, som pasta eller sød som Polentabuchteln med vanillecreme. Polenta er et alsidigt majsprodukt, der ikke sætter grænser for kokkenes kreativitet. Til den perfekte gourmetoplevelse hører også, at retterne serveres på det rette stel.

>> Til Polenta festival