Ski & BoardSki & Snow BoardSci & SnowboardSki & BoardSki & Snowboard
+43 4282 2051
Back to Top
Gavekort UFORPLIGTENDE Forespørgsel Book nu

Skiløb og snowboard på Nassfeld

Oplev Kärntens største skiområde 

Nassfeld

Nassfeld, Kärntens største, mest varierede og moderne skiområde, ligger kun 8 km, og dermed få minutter i bil, fra campingpladsen i Hermagor. 

Over 110 km perfekt præparerede pister, der passer til hele familien, venter og sikrer uforglemmelige dage på ski i de Karniske Alper. 

Schifahren am Nassfeld

"Millennium-Express" " er kun 10 minutter fra vor campingplads - med gratis skibus direkte fra stoppested ved campingpladsen. Let og ubesværet. 

Tovbanen tager dig på 20 minutter over 6.000 m i længden og 1.300 m i højden helt til toppen. 

Herfra er der en vidunderlig panoramaudsigt til de Juliske Alper (i Slovenien) eller til Mangart (i Italien). Men også andre skiområder er klar - Gartnerkofel med familiepister, Trogkofel med den moderne Zweikofel svævebane eller "Rudnig" med sine carving pister. 

I januar og februar afholdes en gang om ugen (altid lørdag) natskiløb. En oplagt mulighed for at tilbringe dagen i vor AlpinSPA og så gøre bakkerne usikre om aftenen. 

Selv snowboardere og freestylere er i gode hænder på Nassfeld. I Snowpark Nassfeld er forskellige "Kickers", "Boxes" og "Rails" tilgængelige for alle begynderniveauer. 

Nassfeld Kulinarik

Dagskort til Nassfeld skiområdet kan købes til voksne med rabat i receptionen. 

I 2 Mega Stores i Sölle kan du leje og købe alt, hvad du har brug for om vinteren (ski, snowboard, touring ski, skibriller etc.) 

Information om skiskole, klik på linket til vor NTC sports partner. 

Nassfeld med de mange vintervandreveje, restauranter og skærmbarer, er stedet, hvor man kan nyde det vidunderlige og dejlige vintervejr. 

Detaljerede informationer om snedybder, liftpriser, dagskort, high lights, arrangementer mv. kan findes direkte på Nassfelds hjemmeside (engelsk).

>> Et interaktiv kort over skiområdet kan findes HER! 

Ud over Nassfeld er der mange andre muligheder, f. eks. skisportsstedet Weißbriach eller Weißensee,hvor der også kan tilbringes vidunderlige dage på ski eller skøjter.