Udflugtsmål om vinteren

 

Også om vinteren venter utallige udflugtsmål på at blive opdaget. 

Nassfeld - 8 km

Nassfeld, Kärntens største skiområde, ligger kun 8 km fra vor campingplads. Over 110 km familievenlige og velplejede pister står her til rådighed. 

Desuden, med en udpræget infrastruktur, rige muligheder for mange sports- og fritidsaktiviteter uden for pisterne. 

>> Til Nassfeld

Weissensee - 25 km

Om vinteren fryser Weissensee til med den største isflade i Europa på 6,5 km². Ingen andre steder findes der - som her - 25 km velholdte baner til skøjteløbere og vandrere og slet ikke i et så smukt og fredeligt landskab. 

Alle skøjteløbere vil her finde perfekte forhold og masser af plads uden trængsel. 

>> Til Weissensee

 

Lesachtal - 70 km

Koble fra, gå på vandreture og nyde livet. Offline ferie i en af de mest naturlige dale i Europa. Og især om vinteren findes der utallige muligheder – f.eks. langrend, skiløb, vandring med snesko, etc. - for aktivt at opdage den smukke natur i vores region. 

>> Til Lesachtal 

Villach - 45 km

En levende by med et pulserende liv og med flair for at udtrykke sig i det blå og grønne. Det er, hvad der kendetegner denne dynamiske og spændende by, Villach, i hjertet af Kärnten. Hvad finder vi i Villach? En ung og chik trendsætter med charme og historie. Her forener det lune klima sig med den kärnteneriske livsglæde. Villach er ideél til byture - til shopping, kultur, kulinariske lækkerier eller bare inspirerende spadsereture. Og Villach har fingeren på tidens puls . 

>> Til Villach 

Venedig - 240 km

Venedig har altid inspireret rejsende og kunstnere. Turisterne kan besøge de historiske steder og tage på romantiske gondolture. En af de smukkeste byer i verden ligger kun et stenkast væk, og fra det nordøstlige Italien strækker Venedig sig som en landskabelig perle ud i Adriaterhavet.

>> Til Venedig 

Nockberge - 70 km

Nockberge-regionen byder sig til: De 4 skiområder Turracher Höhe, Hochrindl, Innerkrems og Falkert har perfekte pister kombineret med moderne lifte. Der forventes åbnet tre nye i år på Turracher Höhe. Og på Falkert vil de populære figurer fra fortællingerne om Heidi garantere en legende let indlæring i sneen.

>> Til Nockbergen

Klagenfurt - 80 km

Klagenfurt er Østrigs sydligste hovedstad. Den har lidt over 100.000 indbyggere og er det historiske, økonomiske og kulturelle hjerte i delstaten Kärnten. Byens tiltrækning går imidlertid langt ud over landets grænser, og den har placeret sig som et vigtigt center i Alpen-Adria regionen.

>> Til Klagenfurt

Tarvisio marked - 30 km

Tæt på grænsen til Østrig, i Tarvisio / Italien, ligger markedshallen midt i byen. Her falbydes tøj, tasker, bælter, lædervarer, souvenirer o.m.a. fra de mange boder. Glem nu ikke at prutte om prisen! Også pasta, bacon, vin og andre dagligvarer kan købes her.

>> Til Tarvisio 

Pyramidenkogel - 70 km

Betagende er, med sine 100 m, et af verdens højeste udsigtstårne i træ. Nyd fra 920 m højde en enestående panoramaudsigt over Kärnten og dens imponerende sølandskab (Wörthersee, 4-Seental Keutschach). På den øverste platform er der 360 graders udsigt over glitrende søer i det frodige landskab og i det fjerne, Karawankens bjergtoppe.

>> Til Pyramidenkogel