• Naturschwimmteich Schluga Camping Hermagor

Schluga Camping Hermagor

Vidunderligt anlagt i dalen mellem de Karniske- og Gaildalens alper

Om pladserne

Den 5,5 hektar store campingplads ligger i gåafstand ca. 1,5 km øst for Hermagor. 

Campingpladsen har 250 pladser, mobilhome de luxe****, udlejningscampingvogne og campingtønder

Sidstnævnte er fremstillet i fyrretræ og kan benyttes af 2 voksne og 1 barn. Komfortabelt soveområde med underliggende magasin til bagage, hyggeligt forrum med siddemulighed og TV. 

Ønskes lidt mere plads er der 2 charmerende lejligheder over receptionen
Det er den ideelle løsning for familier, da alle campingpladsens faciliteter såsom - wellnessområdet, udendørs swimmingpool og det ugentlige program - kan benyttes. 

Ikke langt fra AlpinSPA ligger vort nye,populært hos vore wellnessfans, AlpinLODGE**** med 12 luksuriøst udstyrede lejligheder. 

Sanitære faciliteter & indretning

Her er der et lille og tre større anlæg til rådighed. De er også indrettet handicapvenligt. Desuden hygiejnefaciliteter for børn.

Et lille værksted, tørrings- og opbevaringsrum til telte, ski og skistøvler fuldender den høje standard. Der mangler naturligvis heller ikke et hundebad

Service, vand og wellness

Om sommeren er natursvømmesøen med et areal på omkring 500 m² særdeles populær, ligesom både den udendørs pool i 120 m² rustfrit stålbassin, den indendørs swimmingpool og den lille pool for familier med småbørn er meget populære. Efter en tur i poolen er det rart med et besøg i AlpinSPA. Her findes flere forskellige saunaer, afslapnings- og massagetilbud. 

Hvis man efter en dag med megen aktivitet måske ikke har den store lyst til selv at lave mad, kan der vælges velsmagende retter fra menukortet i  restauranten på campingpladsen, Schluga's Wirtshaus.

Vejen til ferieregionen Nassfeld-Pressegger See 

Gaildalen er omgivet af Gailtaler og Karniske alper.

Denne ferieregion er en del af regionen Nassfeld - Pressegger See omkring Hermagor. Om vinteren er Nassfeld en populær destination for vintersport, og om sommeren kommer gæsterne for at nyde sommerens tilbud. Uanset om det er på mountainbike eller vandreture i de østrigske alper eller måske bare slappe af i op til 28° varmt vand i Pressegger See - i denne region er der noget for enhver smag. 

Den bedste måde at komme hertil på er via motorvejskrydset Autobahndreieck Villach.

ADVARSEL! Campister med campingvogn skal undgå vejen L33 via Paternion-Windische-Höhe ved Ausfahrt 158 på A10 efter Spittal. Den er komplet uegnet for kørsel med campingvogn, den er smal, snoet og med stigninger op til 18%!

>> Se advarslen HER fra én der blev lokket af stemmen fra GPS’en!

>> Book drømmeferien hos Schluga // Camping // Mobilehomes // Apartments og book i dag via vores reservationsportal!