• Kinderspieleland Schluga
  • Kinderspieleland Schluga Camping
  • Jugendraum Schluga Camping Hermagor
  • Spielparcour Schluga Camping Hermagor
  • Funpark Schluga Camping Hermagor
  • Topi Club Schluga

Nyt børnelegeland på EuroParcs Hermagor · Nassfeld

Vore yngste gæster kan boltre sig i det helt børnelegeland! 

Som et supplement til de eksisterende sanitære anlæg for børn med tilstødende legeplads i vort sanitære anlæg MITTE - som selvfølgelig fortsat er til rådighed for børn (under 5 år), har vi bygget et helt nyt indendørs legehus med integreret børnehave og ungdomslokaler planlagt til at åbne i juni 2018. Bag ved receptionen er der nu et legeland, der får børnenes hjerter til at banke hurtigere.

Den perfekt integrerede børnehave tilbyder børneunderholdning med kvalificeret personale. Babsi kan næsten ikke vente på at byde vore yngste gæster velkommen i den nye børnehave eller på den store terrasse til udendørs leg i det fri.  

De unge finder nu nydesignet ungdomslokale - med en stor lounge til afslapning, bordtennis, bordfodbold og en stor terrasse - det perfekte tilflugtssted fra de irriterende forældre!

Højdepunktet i det hele er en tilstødende Fun Park, et tre-etagers tårn med en play parcours, som er næsten syv meter høj, ti meter lang og fem meter bred, og giver op til 72 børn mulighed for at forbedre deres færdigheder og opleve glæden ved bevægelse.

Stueetagen ligger ved siden af det lille fodboldspil og er samtidig start og slut. Eventyret begynder på første sal med dybe reb-elementer og et hastigheds-parcours, der lover spændende udfordringer. Den der klatrer til anden sal, går ind i en FunShooter arena med snesevis af bløde skumbolde, hvor det gælder om at ramme et bevægeligt mål. Og højdepunktet er spiralrutchebanen, der fører ned til ned til stueetagen.  


>> Booking via vort bookingsystem!

>> 360° rundtur på vort campinganlæg 

>> 360° rundtur på AlpinSPA