• Frühstück
  • Pool Seecamping
  • Campingplatz

EuroParcs Pressegger See

Ferieparadiset ved Pressegger See i de Karniske Alper

Oversigt over pladsen

EuroParcs Pressegger See på 8,8 hektar er opbygget i terrasser og en sommercampingplads åben fra 10. maj til 20. september. Den ligger smukt i en naturpark midt i en skov og kun 200 meter fra Pressegger See. 

På de rummelige terrasser er der god plads til dine ferieoplevelser. Hver campist har op til 150 m² fri plads på campingpladsen til at nyde udsigten over de Karniske Alper og Pressegger See. 

Man kan slappe af under træernes skygge eller nyde solens varmende stråler. På kort tid er man på det 30.000 m² store strandareal ved Pressegger See, og parat til en svømmetur i det op til 28 grader varme vand!

Eller en tur i den opvarmede, udendørs swimmingpool på pladsen. Selv de mindste gæster kan udfolde sig med morskab og sjov i deres egen pool, nyde det lave vand og et vandpindsvin.

De sanitære anlæg og faciliteter

De moderne sanitære faciliteter bidrager også til, at gæsterne føler sig særligt godt tilpas. Der er megen plads og problemfri adgang for handicappede. For de yngste campister er indrettet et babyværelse. Selv for besøgende med fire ben er der også tænkt. Både hund og ejer kan glæde sig over en separat kabine med bruser.

Det fysiske velvære er sikret i den hyggelige restaurant på pladsen. Og for dem der vil lave mad selv, findes de rigtige ingredienser i selvbetjeningsbutikken. 

Overnatning

Du behøver ikke engang din egen camper til en afslappende ferie ved søen. Vi tilbyder rummelige Mobilhomes De Luxe**** såvel som Mobilhomes som kan lejes på stedet. 

Og hvis du foretrækker en lejlighed, er der muligheder med vore Ferielejligheder De Luxe ****, direkte på Schluga strand ved Pressegger See.

Så alle kan finde præcis det, der ønskes i dette smukke område. 

Området og regionen

I området omkring EuroParcs Pressegger See finder du i løbet af ferien et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Det kan være en cykeltur på den 90 km lange cykelsti R3, ture på mountainbike, vandreture i bjergene eller bare ganske enkelt slappe af ved Pressegger See med op til 28° i vandet. I vor region er der noget for enhver smag.

Og skulle vejret ikke arte sig, så er vor AlpinSPA, kun ca. 4 km væk, på EuroParcs Hermagor · Nassfeld, med et stort og moderne wellness-tilbud til alle vore gæster. 

Vejen til ferieregionen Nassfeld-Pressegger See

Gaildalen er omgivet af Gailtaler og Karniske alper.

Denne ferieregion er en del af regionen Nassfeld - Pressegger See omkring Hermagor. Om vinteren er Nassfeld en populær destination for vintersport, og om sommeren kommer gæsterne for at nyde sommerens tilbud her ved Pressegger See 

Den bedste måde at komme hertil på er ad A10 til motorvejskrydset Autobahndreieck Villach og derefter A2 mod Italien til udkørsel 364 (Hermagor).

VIGTIG ADVARSEL! Campister med campingvogn skal undgå vejen L33 via Paternion-Windische-Höhe ved Ausfahrt 158 på A10 efter Spittal. Den er komplet uegnet for kørsel med campingvogn. Stigninger op til 18%!