Impressum DatenschutzImprintColofoneColofonImpressum
+43 4282 2051
Back to Top
GavekortUFORPLIGTENDE ForespørgselBook nu

IMPRESSUM (Kontaktoplysninger)

Operatør og udgiver: 
SCHLUGA Ges.m.b.H., 9620 Hermagor, Obervellach 15
Adm. Direktør: Mag. Norbert Schluga jun.

Tlf.: +43 4282 2051
Fax: +43 4282 2051 20
E-mail: camping(at)schluga.com

Handelsregister nr.: 95166a, LG Klagenfurt
UID Nr.: ATU26689205

Til privatlivspolitik 


Oprettet af

infrastil * Agentur for internet og klassisk kommunikation, www.infrastil.com

 

Fotocreditering:    
Arkiv SCHLUGA, Region Hermagor/Gailtal, Agentur MEDIA CONCEPT, Billedarkiv Wörthersee Tourismus GmbH

© Kärnten Reklame, fotografer:
Böhringer
Franz Gerdl
Hinterschuster
Zupanc
Rauschendorfer
Steinthaler
Bernhard
Edward Gröger
SWS

 

Ansvarsfraskrivelse for SCHLUGA Ges.m.b.H:

1. Indhold: 
SCHLUGA Ges.m.b.H, herefter benævnt operatøren, påtager sig intet ansvar for aktualiteten, rigtigheden, fuldstændigheden og / eller kvaliteten af de tilvejebragte oplysninger. Erstatningskrav mod operatøren, som henviser til materiale eller immaterielle karakterer forårsaget af brug eller ikke brug af information eller anvendelse af ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger er udelukket, medmindre der foreligger forsætlig eller grov uagtsomhed. Alle tilbud er uforbindende. Operatøren forbeholder sig ret til at ændre, supplere eller slette dele af siderne eller hele tilbud og / eller ophøre med offentliggørelse midlertidigt eller permanent uden separat meddelelse. 

2. Referencer og links: 
For direkte eller indirekte links til andre hjemmesider (”hyperlinks"), der ligger uden for operatørens ansvar, vil en forpligtelse kun træde i kraft i tilfælde, hvor operatøren af indholdet har viden om, og det ville være teknisk muligt og rimeligt for at forhindre brugen af ulovligt indhold. Operatøren erklærer hermed udtrykkeligt, at der på tidspunktet for linket ikke var genkendt noget ulovligt indhold på de sider, der linkes til. Operatøren har ingen indflydelse på nuværende og fremtidigt design, indhold og / eller forfatterskab til de linkede sider. Derfor tager han hermed udtrykkelig afstand fra alt indhold på alle linkede sider, som blev ændret efter linkindstillingen. Denne erklæring gælder for alle links og referencer inden for eget internetudbud samt til poster i gæstebøger, diskussionsfora og postlister. For illegalt, urigtigt eller ufuldstændigt indhold og for skader som følge af brug eller manglende brug af sådanne oplysninger, hæfter alene udbyderen af webstedet, som har tilknytning til disse sider. 

3. Ophavsret og varemærkelov: 
Operatøren bestræber sig på at respektere ophavsrettigheder til grafik, lydfiler, videoklip og tekster, at bruge egen grafik, lydfiler, videoklip og tekster og / eller at bruge licensfrie grafik, lydfiler, videoklip og tekster. Alle mærker og varemærker, der er nævnt på internettet, og som eventuelt er beskyttet af tredjepart, er underlagt begrænsninger i bestemmelserne i gældende varemærkeret og de respektive registrerede ejeres ejendomsret. Ophavsretten til offentliggjorte objekter, der er oprettet af operatøren, forbliver udelukkende hos operatøren af siden. Reproduktion eller brug af sådan grafik, lyddokumenter, videosekvenser og tekster i andre elektroniske eller trykte publikationer er ikke tilladt uden operatørens udtrykkelige samtykke. 

4. Juridisk gyldighed af denne ansvarsfraskrivelse: 
Denne ansvarsfraskrivelse skal betragtes som en del af det internettilbud, hvorfra denne side blev henvist. Hvis sektioner eller individuelle udtryk i denne erklæring ikke er lovlige eller korrekte, forbliver indholdet eller gyldigheden af de øvrige dele uændrede.