Datenschutzerklärung SchlugaData protectionImpressumColofonKolofon
+43 4282 2051
Back to Top
Gavekort UFORPLIGTENDE Forespørgsel Book nu

Kolofon:

Operatør og udgiver: 
SCHLUGA Ges.m.b.H., Obervellach 15, A-9620 Hermagor-Presseggersee, Østrig
Driftsleder: Mag. Norbert Schluga junior
Firma reg.nr.: 95166a, LG Klagenfurt, Østrig
UID Nr.: ATU26689205

 

Created by

infrastil* Agentur für Internet und klassische Kommunikation, www.infrastil.com

 

Billedrettigheder:    
Arkiv SCHLUGA, Region Hermagor/Gailtal, Agentur MEDIA CONCEPT, Bildarchiv Wörthersee Tourismus GmbH

© Kärnten Werbung, Fotografen:
Böhringer
Franz Gerdl
Hinterschuster
Zupanc
Rauschendorfer
Steinthaler
Bernhard
Edward Gröger
SWS

 

Ansvarsfraskrivelse for SCHLUGA Ges.m.b.H:

1. Indhold: 
Schluga Ges.mbH, herefter benævnt operatøren påtager sig intet ansvar for aktualitet, korrekthed, fuldstændighed og / eller kvalitet af oplysningerne. Erstatningskrav mod operatøren, af materiel eller ikkemateriel karaktér forårsaget ved brug af eller uden brug af oplysninger eller anvendelse af forkerte og ufuldstændige oplysninger, er udelukket, medmindre operatøren har handlet forsætlig eller groft uagtsomt. Tilbud er ikke-bindende. Operatøren forbeholder sig ret til at ændre dele af eller hele tilbud uden forudgående varsel, tilføje, slette og / eller offentliggøre dem midlertidigt eller permanent. 


2. Referencer og links: 
For direkte eller indirekte links til andre hjemmesider ("hyperlinks"), som ligger uden for operatørens ansvar, vil ansvar kun være gældende, hvis operatøren har kendskab til indholdet og det for operatøren ville være teknisk muligt at forhindre brugen af ??ulovligt indhold. Operatøren erklærer herved udtrykkeligt, at der på tidspunktet for optagelsen af linket, intet ulovligt indhold er på de linkede sider. Operatøren har ingen kontrol over det nuværende og fremtidige design, indhold og / eller ophavsret til de linkede sider. Han har derfor udtrykkeligt taget afstand fra alt indhold på alle linkede sider, som er blevet ændret efter linkets optagelse. Dette gælder for alle indenfor egne internettilbud såvel som indhold og referencer samt poster i de af operatøren oprettede gæstebøger, diskussionsfora og mailinglister. For ulovlige, urigtige eller ufuldstændigt indhold og især for skader som følge af brug af eller udelukkelse af sådanne oplysninger hæfter alene udbyderen af den pågldende side. 

3. Ophavsrettigheder: 
Operatøren tager sigte på at overholde copyrights af grafik, lydfiler, video-sekvenser og tekster, at kunne benytte egen grafik, lyd, videoklip og tekster og / eller bruge licensfri grafik, lyd, videoklip og tekster. Alle på hjemmesiden linkede tilbud, og eventuelt beskyttede brands og varemærker er omfattet af bestemmelserne i gældende lovgivning om varemærker og ejendomsretten tilhører de registrerede ejere. Ophavsretten til ethvert materiale skabt af operatøren forbliver udelukkende hos operatøren af disse websteder. Enhver gengivelse eller brug af grafik, lyd og videoklip og tekster i andre elektroniske eller trykte publikationer er ikke tilladt uden udtrykkelig tilladelse fra operatøren. 

4. Beskyttelse af personlige oplysninger: 
Hvis muligheden for at indtaste personlige eller erhvervsmæssige data (e-mail adresser, navne, adresser) er givet, sker input af disse data frivilligt. Brug og betaling af udbudte tjenesteydelser - hvis teknisk muligt og rimeligt - er tilladt uden specifikation af personlige oplysninger, anonyme data eller et alias. Brug af ??sammenlignelige data af publicerede postadresser, telefon-og faxnumre og e-mail-adresser til at sende uopfordrede oplysninger er forbudt. Der forbeholdes retslige skridt mod afsendere af såkaldte spammails, der bryder dette forbud. 

5. Juridisk gyldighed af denne ansvarsfraskrivelse: 
Denne ansvarsfraskrivelse skal betragtes som en del af en internet publikation, som du er blevet henvist til på denne side. Hvis afsnit eller enkelte udtryk i denne erklæring ikke længere er lovlige, eller ikke fuldstændigt svarer til de øvrige dele af dokumentet i deres indhold forbliver gyldigheden af det øvrige uændret..