TILMELDING TIL NYHEDSBREV

Vi informerer jævnligt med et nyhedsbrev om nyheder på Schluga - Camping Mobilehomes Apartments! En tilmelding hertil er på ingen måde bindende. Ingen data vil blive videregivet til tredjepart eller blive brugt til markedsføring. Vi planlægger i fremtiden forskellige former for nyhedsinformation. Efter anmodning om registrering sender vi en e-mail, som skal bekræftes. Først herefter vil nyhedsbrevet blive modtaget.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve! 

Ved markering i afkrydsningsfeltet accepterer du behandlingen af de personoplysninger, som du har indtastet med henblik på at informere om nyheder og tilbud fra SCHLUGA Ges.m.b.H. ved e-mail-nyhedsbreve fra den, der er ansvarlig for databeskyttelse, indtil tilbagekaldelse eller fortrydelse.

Der er ingen juridisk eller kontraktlig forpligtelse til at levere personlige oplysninger. Manglende samtykke betyder kun, at du ikke modtager et e-mail-nyhedsbreve. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke ved skriftlig meddelelse eller ved at klikke på afmeldelseslinket i e-mail-nyhedsbrevet uden at påvirke lovligheden ved forarbejdning af samtykket til tilbagekaldelsen. Ligeledes kan du på samme måde direkte gøre indsigelse mod brugen af dine personoplysninger..

I tilfælde af manglende samtykke bliver dine personoplysninger ikke længere behandlet med henblik på afsendelse af direkte mail i form af e-mail-nyhedsbreve.