Berg & WandernMountain Hiking & RamblingAlpinismo & EscursioniBergen & WandelenBjerg & Vandreture
+43 4282 2051
Back to Top
Waardebon Vrijblijvende Informatie Nu boeken

BERGBEKLIMMEN EN WANDELEN IN DE REGIO NASSFELD

Geluksgevoel op de top voor jong en oud in het Gailtal rond Hermagor

Sonnenaufgangs Wanderungen

Om alle hoeken van onze streek te ontdekken, is één vakantie bij lange na niet voldoende. Meer dan 1000 km wandelwegen staan tot uw beschikking. Thema-wegen, geotrails, lange afstands wandelwegen, beklimmingen naar de top, rondwandelingen, avontuurlijk klimmen of tochten in het nabije Italië: bij ons vindt U het werkelijk allemaal! 

Gaat U liever met anderen op weg, dan biedt Familie Schluga en haar team een veelzijdig programma aan waarmee U de rondom U liggende bergwereld kunt ontdekken en het schitterende panorama van de Alpen kunt genieten. 

Bergbeklimmen, wandelen in de bergen of gewoon wandelen ... iedere gast vindt bij ons de juiste tour:

Wanderungen

>> Bergtours voor beginners

vinden, naar gelang het seizoen, in de regel 1 maal per week plaats. Bij deze tours beklimmen wij bergen in de Gailtaler- of Karnische Alpen. Maar ook bergen in het naburige, Italiaanse Friuli of in de Julische Alpen (Slowenië) staan op het program.

Voorbeelden: Kleiner Pal, Cima di Terra Rossa, Zottachkopf, ... 

Wanderungen mit Erich

>> Wandelingen met Erich

Vinden eenmaal per week plaats. Hij brengt onze gasten naar bergen in de regio rond om het Gailtal, het Gitschtal, het Lesachtal, de Weißensee en de Pressegger See – geschikt voor gezinnen met kinderen, oma’s en opa’s, voor zover de dokter niet iets anders heeft aangeraden!

Voorbeelden: Gartnerkofel, Hochwipfel, Hochwarter Höhe, ...

Mittagskogel

>> Bergtour voor fijnproevers

bij deze tour kunnen gevorderden hogere toppen in de Gailtaler- en Karnische Alpen bereiken. Vanaf augustus worden speciaal de gigantische bergtoppen in de Julische Alpen (Slowenië + Friuli Julisch Venetië) beklommen. Hier wordt bergervaring en conditie verondersteld. Ook uitrusting zoals klettersteigset, helm enz. zijn dikwijls onontbeerlijk. 

Voorbeelden: Spitzegelgrat, Reiskofel, Trogkofel, Jiof di Montasio, Prisojnik, Spik, ... 

 

 

Wij adviseren: 
het afsluiten van een lidmaatschap bij de Alpenverein of een soortgelijk instituut, om bij een ongeval met het oog op de ev. reddingskosten verzekerd te zijn!