Ski & BoardSki & Snow BoardSci & SnowboardSki & BoardSki & Snowboard
+43 4282 2051
Back to Top
Waardebon Vrijblijvende Informatie Nu boeken

SKIËN EN SNOWBOARDEN OP HET NASSFELD

Ontdek Kärntens grootste skigebied 

Nassfeld

Het Nassfeld, Kärntens grootste, afwisselingsrijkste en modernste skigebied, bevindt zich slechts een paar minuten per auto van onze camping (8 km).  

Meer dan 110 km perfect geprepareerde pistes, die voor het hele gezin geschikt en volledig met besneeuwingsinstallaties zijn uitgerust, liggen op je te wachten en zorgen voor onvergetelijke ski-dagen in de Karnische Alpen.  

Schifahren am Nassfeld

De "Millennium-Express" bereik je in ca. 10 min van onze camping - met Skibus-Service ook direct vanuit de camping gratis en snel bereikbaar. 

De trein brengt je in slechts 20 minuten over 6.000 lengte- en 1.300 hoogtemeter comfortabel naar de top. 

Van daar uit heb je al een heerlijk panoramisch uitzicht op de Julische Alpen (Slowenië) of op de Mangart naar Italië. Maar ook een groot deel van het ski-gebied wordt zichtbaar - de Gartnerkofel met de Fis- of gezinsafdaling, de Trogkofel met de voorliggende, moderne Zweikofel-Kabinenbahn of "Rudnig" met zijn Buckel- of Carving-piste. 

In januari en februari vindt eenmaal per week (altijd op zaterdag) een Nachtskilauf plaats. Een ideale gelegenheid dus om zich overdag in ons AlpinSPA te ontspannen en ‘s avonds de pistes onveilig te maken. 

Ook snowboarders en freestylers komen op het Nassfeld aan hun trekken. In Snowpark Nassfeld staan verscheidene "Kicker", "Boxes" en "Rails" voor alle "ervaringsgraden" ter beschikking. 

Nassfeld Kulinarik

Kortings-dagkaarten voor het skigebied Nassfeld zijn voor volwassenen direct aan de receptie te koop. 

In 2 Mega Stores van Sölle kun je alles huren en kopen wat je zoal in de winter nodig hebt (ski’s, snowboard, tourski’s, skibrillen, etc.) 

Voor informatie over ski-scholen klik je op de link van onze NTC-Sportpartners. 

Op het Nassfeld zijn er echter ook vele winterwandelpaden of restaurants en overdekte bars, om gewoon alleen maar van het mooie weer te genieten. Nadere informatie over sneeuwhoogtes, gedetailleerde liftprijzen, dagkaarten, highlights, evenementen, etc., vind je direct op de Homepage van Skigebiet Nassfeld. 

>> Een interactieve Skipanoramakaart van het Skigebied vindt U HIER! 

Behalve het Nassfeld zijn er genoeg alternatieven, bijvoorbeeld het Schigebiet Weißbriach of Weißensee, waarin je eveneens wonderschone ski-dagen kunt beleven.