• Naturschwimmteich Schluga Camping Hermagor

Schluga Camping Hermagor

Lieflijk gelegen tussen de Karnische en Gailtaler Alpen 

Overzicht van het terrein

De 5,5 hectare grote camping ligt ongeveer 1.500 meter oostelijk van Hermagor. 

Het terrein telt meer dan 250 plaatsen, Mobilhomes De Luxe****, huurcaravans en camping-vaten

Deze laatsten bestaan uit van dennenhout vervaardigde slaapvaten. Deze zijn maximaal geschikt voor twee volwassenen met een kind. Ze hebben een gerieflijk slaapgedeelte met daaronder gelegen opslagruimte en een gezellige ruimte aan de voorzijde met zitjes en TV. 

Voor wat meer ruimte zorgen de twee charmante Appartements boven de receptie
Deze bieden een ideaal onderkomen voor gezinnen, en men kan eveneens gebruik maken van alle faciliteiten van de camping - zoals onze Wellnessoase, buitenbaden of het weekprogramma

Niet ver van de AlpinSPA ligt onze nieuwe, bij wellnessfans zeer geliefde, AlpinLODGE**** met twelve luxurieus ingerichte appartementen. 

Sanitairgebouwen & faciliteiten

Hier staan voor onze gasten een kleine en ook drie grote gebouwen ter beschikking. Deze zijn ook voorzien van wasruimtes voor invaliden. Ook aan sanitair voor kinderen is gedacht.

Een werkplaats, droog- en opslagruimte voor tenten, ski’s en skischoenen behoren  tot het comfort van het terrein. Ook een hondendouche mag natuurlijk niet ontbreken. 

Service, Water en Wellness

‘s Zomers is in het bijzonder het natuurzwembad met een grootte van ca. 500 m² zeer in trek. Voor gezinnen gooien het openluchtbad (120 m² roestvrijstalen bekken), het overdekte en ook het bad voor kleuters hoge ogen. Verder is een bezoek aan het AlpinSPA aan te raden. Hier zijn verschillende sauna’s, relax- en massage-gelegenheden te vinden. 

Wie na zoveel activiteit geen zin meer heeft om te koken, kan zich in Schluga's Wirtshaus, het restaurant op de Camping, met heerlijke gerechten laten verwennen.

Uw route naar de vakantie-regio Nassfeld-Pressegger See 

Omringt door de Gailtaler en de Karnische Alpen is het Gailtal gelegen.

Deze vakantie-regio maakt deel uit van de regio Nassfeld - Pressegger See rond Hermagor. ‘s Winters is het Nassfeld een geliefd doel voor sporters en liefhebbers. Maar ook ‘s zomers komen vakantiegangers hier aan hun trekken. Of het nu gaat om wandelen of mountainbiken in dit deel van de Alpen of gewoon lekker relaxen aan de soms tot 28° warme Pressegger See - in deze streek is voor iedere vakantieganger wat wils. 

De beste manier om er te komen voert via het Autobahndreieck Villach.

Let op! Gasten met caravans moeten de route over Paternion-Windische-Höhe mijden. Een helling van 18 procent maakt daar deel van uit.

>> Boek nu uw droomvakantie bij Schluga // Camping // Mobilehomes // Apartments en reserveer vandaag nog op ons reserveringsportal!