• Kinderspieleland Schluga
  • Kinderspieleland Schluga Camping
  • Jugendraum Schluga Camping Hermagor
  • Spielparcour Schluga Camping Hermagor
  • Funpark Schluga Camping Hermagor
  • Topi Club Schluga

Kinderspeelland bij EuroParcs Hermagor · Nassfeld

Onze kleinste gasten kunnen zich uitleven in het Kinderspeelland! 

Ter completering van het al bestaande kinder-sanitairblok met aangrenzende speelgelegenheid in ons Sanitairblok Midden – dat voor kleuters (tot 5 jaar) vanzelfsprekend nog steeds ter beschikking staat – hebben wij dit jaar een totaal indoor-speelhuis met geïntegreerde speeltuinen jeugdruimte gebouwd, waarvan de opening gepland is in juni 2018. Grenzend aan de receptie ontstaat daarmee een Speelland, dat kinderharten sneller zal doen kloppen.

De naadloos geïntegreerde speeltuin biedt naast kinderanimatie en gekwalificeerd personeel – Babsi kan nauwelijks wachten onze kleinste gasten eindelijk in de nieuwe speeltuin te kunnen begroeten - natuurlijk ook een groot terras om in de buitenlucht te kunnen spelen. Jongeren vinden in de nieuw vormgegeven jeugdruimte – met een grote Lounge-hoek om te relaxen, een tafeltennis-tafel, tafelvoetbal en eveneens een groot terras – de perfecte plek om je van je opgefokte ouders terug te kunnen trekken.

Highlight van het ontwerp is beslist het aangrenzende FunPark, een toren van drie verdiepingen met een speel-parcours, dat met zijn bijna zeven meter hoogte, tien meter lengte en vijf meter breedte aan maar liefst 72 kinderen de mogelijkheid biedt, hun behendigheid en algemeen gesproken: plezier in beweging te ervaren.

De parterre naast het kleine voetbalveldje is tegelijk start- en landingsplaats. Het avontuur begint op de eerste verdieping met klimwand-elementen een een speedparcours, dat spannende hindernissen belooft. En wie de tweede verdieping beklimt, komt in een FunShooter-Arena met tientallen soft-schuimballen waarmee je een bewegelijk doel moet zien te treffen. De spiraal-glijbaan naar beneden naar de parterre zorgt voor het afsluitende hoogtepunt. 
 

>> Boek nu via ons Reserveringsportal!

>> 360 graden panorama over ons campingterrein 

>> 360 graden panorama over ons AlpinSPA