• Frühstück
  • Pool Seecamping
  • Campingplatz

EuroParcs Pressegger See

Vakantieparadijs aan de Pressegger See in de Karnischen Alpen

Het terrein in vogelvlucht

Het EuroParcs Pressegger See is iedere zomer van 1 juni tot 20 september geopend. Het ligt in een bijzonder mooi natuurgebied midden in een bos en op slechts 200 meter van de Pressegger See

Op het 8,8 ha grote terrein met terrassen vindt U riante standplaatsen met veel ruimte om van uw vakantie te genieten. Ieder kampeerder heeft op de camping tot 150 m² tot zijn beschikking, om te genieten van het uitzicht op de Karnischen Alpen en de Pressegger See. 

Terwijl de bomen schaduw bieden, nodigen de terrassen uit om in de zon te zitten en de warmte op je huid te voelen. Maar een paar passen scheiden je van het 30.000 m² grote strand aan de Pressegger See, die ook al tot baden in de zon uitnodigt.

Maar ook het verwarmde buitenbad van het terrein belooft rijkelijk badplezier. Voor de kleinste gasten is er zelfs een eigen bad, waarin vooral de water-egel veel plezier verschaft.

Sanitairgebouwen & faciliteiten

Ook de moderne sanitairgebouwen zorgen er voor, dat de gasten zich hier bijzonder op hun gemak voelen. Ze bieden veel ruimte en voor mensen met een handicap toegang zonder drempels. Voor de jongste kampeerders is speciaal een luierruimte ingericht. Ook aan de bezoekers met vier voeten werd gedacht. Hond en baasje genieten allebei van een afzonderlijke douche.

Voor de inwendige mens  wordt gezorgd in het gezellige restaurant van het park . Wie graag zelf wil koken, zal in de SB-winkel de nodige ingrediënten vinden.

Objecten te huur

Voor een ontspannen vakantie aan het meer hebt U niet eens een eigen camper nodig. Ter plekke staan zowel ruime Mobilheime De Luxe**** als ook Mobilheime voor U klaar.

En wie liever in een appartement slaapt, krijgt daarvoor de gelegenheid in onze Appartements De Luxe ****, aan het Schluga Strand Schluga Strand vlak aan de Pressegger See.

Zo vindt iedere gast in deze schitterende omgeving precies de plek, die hij zich wenst. 

Omgeving en Streek

In de omgeving van het EuroPacs Pressegger See vindt U bovendien een breed aanbod van spannende activiteiten in uw vakantie. Of U nu wilt fietsen langs de 90 km lange fietsweg R3, Mountainbiken, wandelen in de bergen rondom of eenvoudig slechts ontspannen wilt poedelen en relaxen aan de tot 28° warme Pressegger See - naar ieders smaak is in onze streek het juiste te vinden.

En is het weer eens niet zo mooi, staat voor iedere vakantieganger onze AlpinSPA, op de ca. 4 km verderop liggende EuroParcs Hermagor · Nassfeld, met een uitgebreid en modern wellness-aanbod ter beschikking. 

Uw route naar de vakantie-regio Nassfeld-Pressegger See

Omringd door zowel de Gailtaler als de Karnische Alpen ligt het Gailtal.

Deze vakantie-regio maakt deel uit van het natuurgebied Kärnten. ‘s Winters is het Nassfeld een geliefd doel voor sporters en liefhebbers. Maar ook ‘s zomers komen vakantiegangers hier bij ons aan de Pressegger See aan hun trekken. 

De beste manier om er te komen gaat via het Autobahndreieck Villach.

Let op!
Gasten met caravans kunnen de route via Paternion-Windische-Höhe beter mijden.
Deze bevat een helling van 18 procent.

>> Boek nu voor uw droomvakantie bij EuroParcs Pressegger See en reserveer vandaag nog op ons reserveringsportal!