WATERPRET EN WATERSPORT

Als het meer eens te koud is  

Op beide campings - zowel op Schluga Camping Hermagor als ook op Naturpark Schluga Seecamping - kunt U een duik nemen in 120 m² grote, verwarmde roestvrijstalen bassins terwijl uw kinderen zich vermaken in het kleuterbad.

De pools worden ook ‘s zomers verwarmd tot een heerlijke 28 °C en bieden een bubbelhoek voor 8 personen van waaruit je niet alleen van de zon kunt genieten, maar ook van het panorama van de Karnische Alpen.

Door de Zwanenhals kunt U zich het water over de rug laten spoelen en zo de dagelijkse beslommeringen vergeten. 

De zwembaden hebben een diepte van slechts 1,38 m (overal) en beschikken zowel over een trapje, alsook over een ladder voor gemakkelijke toegang. 

De kleuterbaden hebben een diepte van slechts 0,25 m en zijn warmer dan de grote bassins. Een sproeier en een speelbeest zorgen voor prima vermaak bij onze kleinste gasten. 

Of poedelt U liever in de natuur?

Dan kunt U zich ontspannen in onze 500 m² grote natuurzwemvijver. Draai uw rondjes, geniet daarbij van het bergpanorama om U heen en zwem de stress en hectiek van het leven van alledag van U af. 

Wellness voor het koude jaargetijde

Buiten het badseizoen staat U ons  AlpinSPA met binnenbad, verschillende sauna’s en rustruimtes ter beschikking. Precies wat U nodig heeft na een actieve vakantiedag in onze streek.

 

>> In het 360° panorama kunt U zich daar zelf van overtuigen!